image_

Even voorstellen

 

Naast mijn werk als administratieve kracht, ben ik echtgenote en moeder van drie kinderen.
Op het moment dat ik werd behandeld tegen kanker en ik op een dieptepunt in mijn leven zat, wist ik dat ik 'later' de uitvaartbranche in zou gaan.  
Maar... voor alles is er een juist moment. Dat juiste moment is nu gekomen.

Om het vak van uitvaartbegeleidster goed uit te kunnen oefenen, heb ik eerst de beroepsopleiding gevolgd bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle.   
Het volgen van een gedegen opleiding is belangrijk, maar wie je als uitvaartbegeleidster zelf bent is minstens net zo belangrijk. Het gaat er om wat jíj als persoon de mensen kunt bieden.


Zeker bij een overlijden is het van belang dat u als nabestaande goed aangevoeld wordt. Hiervoor kan ik mijn hoog sensitiviteit goed gebruiken. Door oprecht te luisteren en af te stemmen denk ik steeds actief met u mee. Zo komen we tot een passend afscheid. Passend bij de overledene, passend bij de nabestaanden en (praktisch gezien) passend bij het budget.

Graag begeleid ik u tijdens het hele proces van afscheid nemen. Door de tijd te nemen, rust en overzicht te hebben doen we steeds datgene wat nodig is om het uiteindelijke afscheid, de dag van de uitvaart, vorm te geven.