image_

Even voorstellen

Mijn naam is Henny Leemkuil, ik ben echtgenote en moeder van drie volwassen kinderen.
Naast zelfstandig uitvaartbegeleidster ben ik freelancer voor een andere uitvaartonderneming. Op dit moment is dit nog te combineren en krijg ik zo alle gelegenheid het werk te doen wat na aan mijn hart ligt.

Voor mij werd duidelijk dat ik wilde werken in de uitvaartbranche op het moment dat ik werd behandeld tegen kanker. Maar... voor alles is er een juist moment.
Eerst heb ik de beroepsopleiding voor uitvaartbegeleider gevolgd bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle.  Het vormde de basis voor het uitvoeren van dit mooie vak.

Naast alle kennis die ik opgedaan heb tijdens de opleiding, ben ik van mening dat het minstens net zo belangrijk is wie en vooral hoe je zelf bent. Zeker bij een overlijden is het van belang dat u als nabestaande goed aangevoeld wordt, uw wensen serieus worden genomen en dat u erop kunt vertrouwen dat alles goed geregeld wordt.

Graag begeleid ik u tijdens het hele proces van afscheid nemen. Door de tijd te nemen, rust en overzicht te hebben doen we steeds datgene wat nodig is om het uiteindelijke afscheid, de dag van de uitvaart, vorm te geven.